İçeriğe geç
Anasayfa » Blog » Hava Ve Su Almayan Cam Balkon

Hava Ve Su Almayan Cam Balkon

Sizlere hava ve su almayan cam balkon sistemini tanıtmak istiyoruz. Makrowin Arda serisi cam balkon ürünlerinin genel sorunu olan izolasyon sorunlarına çözüm oluyor. Bunu devrim niteliğindeki tasarımı ile yapıyor. Arda serisi kanat aralarında bulunan “h” profili ve özel kasa kapama profilleri ile yüksek yalıtım sağlıyor. Su tahliye etme özelliği de bulunan sistem ısı, hava ve su yalıtımında adeta PVC doğrama sistemleri ile yarışıyor. Arda serisi ile PVC doğrama sistemlerine çok yakın yalıtım değerleri elde edilmektedir.

makrowin arda serisi cam balkon sistemi

Daha geniş ve güzel manzaralı mekanlar sunmanın yanı sıra, bazı dezavantajları da bulunan cam balkon sistemleri artık çok daha farklı. Çalışma prensibi gereği bir miktar hava geçirgenliğinin olması doğaldır. Bu bazı müşterilerimiz tarafından olumsuz bir durum olarak değerlendirilmektedir. Hava almayan cam balkon fikri Makrowin tasarımcılarını epey uğraştırmıştır. Kanat arası kapama profili ve kasa-kanat tasarımı sayesinde hava sorunun üstesinden çok büyük oranda gelinmiştir. Belkide Türkiye’de bu özelliklere sahip tek cam balkon modelidir.

hava almayan cam balkon

Yukarıdaki resimde de görülebileceği gibi, Makrowin Arda serisi eşsiz bir tasarıma sahiptir. Sert rüzgarlara ve iklim koşullarına diğer sistemlere göre çok daha iyi direnmektedir. Estetik olarak da mekanlara ve balkonlara ciddi katkılar yapabilecek bir görünüştedir. Belki de ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak isteyebilirsiniz. Aşağıda dikkatinize sunulmuş olan iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

ege cam balkon iletişim

Ürünümüzün bir diğer özelliği de kanat kilitleme sistemidir. Kanatların toplandığı köşeden geriye kaymamasını sağlayan kilitleme sistemi oldukça kullanışlıdır. ISICAM veya 10 mm temperli cam da uygulanabilen bir sistemdir. Renkli cam ve profil seçeneklerimiz için “stor perdeli cam balkon sistemi” adlı yazımızı okuyabilirsiniz. Arzu edilir ise; modelimize jaluzi veya stor perde de uygulanabilir.

Makrowin Arda Seri Su Alır Mı?

Su izolasyonu konusunda da oldukça iyi performans gösteren Arda serisi su almayan cam balkon sistemi olarak müşterilerimiz tarafından bilinmektedir. Bunu yine eşsiz tasarımına borçludur. Kasa, kanat ve cam detayları su izolasyonuna göre tasarlanmıştır. Sayısız müşterimiz tarafından güvenle kullanılan bir üründür.

su almayan cam balkon

Kredi kartına sıfır faizli taksit seçenekleri ve diğer ödeme seçenekleri ile ilgili bizden bilgi alabilirsiniz. Mağazamızı ziyaret edebilir ve ürünlerimizi yakından inceleyebilirsiniz. Sizi ağırlamak bizim için büyük bir keyif olacaktır.

Join the conversation

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir