İçeriğe geç
Anasayfa » Blog » Cam Kapı Modelleri İzmir

Cam Kapı Modelleri İzmir

Cam kapı İzmir için vazgeçilmez yapı malzemelerinden birisidir. Firmamızdan her model ve renkte İzmir için cam kapı satın alabilirsiniz.

cam kapı izmir

Cam kapılar 10 mm temperli camlarla üretilmektedir. Kapıların standart ölçüleri 90 cm * 210 cm’dir. Bu ölçülerin dışında da cam kapı üretmek mümkündür; sadece biraz fiyat farkı oluşmaktadır. Camlar şeffaf, mavi, bronz, füme veya yeşil renk olabilmektedir. Sistemin üstünde duvar veya sabit doğrama var ise; standart aksesuar kullanılmaktadır. Cam cama uygulama yapılaca ise; detay aksesuar kullanılmaktadır.

cam kapı modelleri

Cam Kapı Fiyatları

Standart aksesuarlı cam kapı: 1300 TL

Detay aksesuarlı cam kapı: 1500 TL

Sabit alüminyum doğrama: 250 TL m/kare

Cam Kapı Modelleri

Cam kapıları aşağıdaki şekillerde olabilir;

1 sabit 1 hareketli kanat

1 hareketli kanat

2 sabit 2 hareketli kanat

2 sabit 1 hareketli kanat

1 büyük 1 küçük 2 hareketli kanat

Cam Kapı Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Cam kapıda en önemli konu kullanılan aksesuarlardır. Kapının kullanım sıklığı ile kullanılması gereken aksesuarı belirler. Bize göre 200 lira gibi bir farkı göze alıp Kale marka aksesuar kullanmak her zaman en doğrusudur. Kale motor sistemi uzun yıllar sorunsuz çalışmasıyla bilinmektedir. Bir diğer önemli husus da krom malzemelerin kalitesidir. Bağlantı elemanlarının küflenmemesi ve uzun süre işlev görebilmesi açısından bu oldukça önemlidir. Bu noktada firmanın uzman bir ekibe sahip olup olmadığı da araştırılmalıdır. Farklı durumlarda farklı çözümler üretebilen ve bu çözümleri uygulamaya koyabilen uzman bir ekip müşterileri her zaman memnun edecektir.

3 Comment on this post

Join the conversation

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir