İçeriğe geç
Anasayfa » Blog » Stor Perdeli Cam Balkon Sistemi

Stor Perdeli Cam Balkon Sistemi

Sizlere yeni bir ürünümüz olan stor perdeli cam balkon sistemini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Artık cam balkon sistemlerinde stor perdeler sorun olmaktan çıkıyor. Şirketimizin entegre perde sistemi ile balkonunuzu veya mekanınızı güneşten kolaylıkla koruyabilirsiniz. Sizlere fiyat listemizi de sunmak isteriz. Bize ulaşıp ürünlerimiz ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

stor perdeli cam balkon

stor perdeli cam balkon izmir

 

Çok farklı ve kullanışlı bir ürün ile karşınızda olduğumuzu düşünüyoruz. Stor perdeli katlanır cam balkon sistemlerinde perdeler kanatlarla birlikte hareket edebilmektedir. Perdeler kapalı durumda iken açma kapama işlemlerini çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Güneşin henüz tam olarak batmadığı veya gündüz saatlerinde, ek bir güneş bariyeri oluşturmak ve balkon keyfini gündüz de yaşamak için ideal bir üründür. Perdeli cam balkon müşterilerimizin büyük beğenisi kazanmıştır.

ege cam balkon iletişim

Cam ve alüminyum renklerini seçebileceğiniz gibi, perde renklerini de rahatlıkla seçebilirsiniz.

Zebra Perdeli Cam Balkon Renk Kartelası

stor perdeli cam balkon renk kartelası

Bu renklerden dilediğini seçip balkon veya mekanınızı daha şık bir hale getirebilirsiniz. Renkler arasında herhangi bir fiyat farkı yoktur.

Cam Renkleri

cam balkon cam renkleri

Şeffaf yerine farklı renkte bir cam tercih edebilirsiniz. Mavi, bronz, füme veya yeşil gibi renklerden herhangi birini seçip mekanınızı veya balkonunuzu çok daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Renkli ve temperli (ısıl işlem görmüş) camların tedarik süresi 1-2 haftayı bulabilmektedir. Bu tamamen cam fabrikasının yoğunluğu ile alakalı bir durumdur. Böyle ürünlerde net bir montaj tarihinden ziyade, bir tarih aralığı belirlemek ve müşterilerimize montaj gününden birkaç gün önce haber vermek en doğrusudur.

Cam Balkon Alüminyum Profil Renkleri

cam balkon ahşap desen alüminyum profil renkleri

Ahşap desenli renkleri ve ahşabı sevenler için de çözümlerimiz var. Zebra perdeli cam balkon sisteminin alüminyum profillerini ahşap desenli renklere boyayabiliriz. Bunun için sadece bir miktar fiyat farkı ödemek durumunda kalacaksınız. Bu keyfe değer diyenler için iyi bir alternatif olabilir.

Ahşap desenden ziyade düz renkleri tercih eden müşterilerimizi unutmadık. Sizler için çok daha fazla seçeneğimiz var. Size koca bir RAL kataloğunu önerebiliriz.

alüminyum ral renkleri kataloğu

 

Perdeli Cam Balkon Fiyatları

1 adet perdeli cam balkon kanadı için fiyat KDV ve montaj dahil 150 TL’dir. Hesaplama ise gayet basittir. Cam balkon ve sabit doğrama uygulanacak alanı buluyoruz. Bize uygun olan ürünün fiyatını seçiyoruz. Fiyatları buraya tıklayarak ana sayfamızda görebilirsiniz. Fiyat ve bulduğumuz alanın m/kare değerini çarpıyoruz. Böylece ürünümüzün perdesiz fiyatını bulmuş oluyoruz. Her 50-70 cm aralığında bir kanat düşünerek, kaç adet kanadınızın olduğunu tespit edebilirsiniz. Kanat sayısı ile perdeli cam balkon fiyatları çarpılınca, toplam fiyat çıkmış olur. İsterseniz birlikte bir örnek yapalım.

perdeli cam balkon fiyat hesaplama

Öncelikle üst tarafta bulunan ve hareketli kanatların bulunacağı alanı bulalım. 2.4 * 1.6 = 3.84 m/kare

Daha sonra da balkon demirinin bulunduğu ve sabit doğrama ile kapatılacak alanı bulalım. 1.4 * 1.2 = 1.68 m/kare

Bu iki rakamı topluyoruz. 3.84 m/kare + 1.68 m/kare = 5.52 m/kare

Şimdi de şeffaf renk 8 mm temperli cam ve natürel renk alüminyum fiyatı olan ortalama 190 TL ile bulduğumuz toplam alanı çarpıyoruz.

5.52 m/kare * 190 TL = 1048.80 TL

60 cm genişliğinde 4 adet kanat uyguladığımızı da düşünür isek; toplam 4 adet stor perdeye ihtiyacımız olacaktır.

4 * 150 TL = 600 TL

Cam balkon ve perde fiyatını toplayıp neredeyse net bir şekilde ürünümüzün fiyatını buluyoruz.

1048.8 + 600 = 1648.80 TL

Bitmiş şekli de aşağı yukarı aşağıdaki resimdeki gibi olacaktır.

perdeli cam balkon fiyat hesaplama

Perdeli cam balkon m2 fiyatları olarak düşünülmemelidir. Perdeleri ayrı, doğramaları ayrı olarak hesaplanmalıdır.

Bu örneğe göre herkes kendi alanının fiyatını belirleyebilir ve bütçe ayarlaması yapabilir. Perdeli cam balkon İzmir ilimizde hızla tanınmaya başladı. Birçok balkonda ve mekanda artık ürünlerimizi görebilirsiniz.

Join the conversation

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir